Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
Sydstatsturen - Motorcykelrejse i USA�s Sydstarer

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

Sydstaterne MC rejse - Danmarks bedst pris 2020
     
Sydstaterne MC rejse - Danmarks bedst pris 2021
     
 
   

MC rejse i Sydstaterne - Musik, natur, historie og verdens fedeste mc-veje.


Så bliver det ikke bedre. Vi tager på en fantastisk rejse gennem nogle af USA's allersmukkeste områder, og krydrer turen med verdens mest attraktive mc-veje. Oveni får du historie, kultur og musik til den store guldmedalje.

Vi kører gennem syv stater, nemlig Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Georgia og Florida. Vi oplever bl.a. New Orleans, Memphis og Nashville, så rent musikalsk er der både jazz, rock og country western på programmet.

Det er dog ikke kun musikken, der lokker på vores Sydstatstur, men muligheden for at opleve et Amerika, der byder på fantastiske landskaber, spændende cajun food og ikoniske highways, der gør kørsel på motorcykel til en hel særlig oplevelse. Fx kører vi på USA’s smukkeste highway, The Blue Ridge Parkway eller hvad med ”Tail of the Dragon” og Great Smoky Mountains

…Ville det ikke være ærgerligt at skulle blive hjemme ?

 
 
Dag 1 Afgang - Danmark - USA

Afgang fra Danmark. Endelig er den store dag kommet. Vi byder jer velkommen i lufthavnen i New Orleans og har sørget for transport til hotellet. Er I friske tager vi et smut til Bourbon Street og giver den gas til jazz.

New Orleans på motorcykelrejse med  Bourbon Street
 
 
MC rejse i USA og New Orleans med Svedig Jazz
Dag 2 Hygge- og oplevelsesdag i New Orleans

I dag skal vi ud og opleve New Orleans. Vi forslår en formiddagstur op ad Mississippi på en ægte hjuldamper efterfulgt af frokost på ét af de små listige steder i The French Quarter. Du skal selvfølgelig også en tur op og ned af verdensberømte Bourbon Street. Her er der gode muligheder for at nyde folkelivet og lytte til svedig blues og traditionel jazz. Vi kan også anbefale et besøg i St. Louis Cathedral, som er USA's ældste aktive katedral. På The French Market kan du fx shoppe skildpaddeskjolde, tørrede slanger eller måske en udstoppet alligator. Vi ses på hotellet, hvor du skal udfylde lejekontrakten på din nye Harley Davidson – din trofaste følgesvend de næste mange dage. Vi pakker motorcyklerne om aftenen, så vi er klar til en tidlig start.

 
 
Dag 3 - Ready for take-off? Start motorerne!

Dagens rute går fra New Orleans til Vicksburg, og vi begynder med en helt fantastisk oplevelse, nemlig køreturen på Lake Pontchartrain Causeway, der er verdens længste bro over vand. I alt 34,5 km asfalt fordelt over 9000 bropiller. Glæd dig til udsigten.

Vi kører ud af Louisiana og ind i Mississippi ad små hyggelige veje. Vi slutter som nævnt dagen i historiske Vicksburg, hvor vi overnatter. Byen spillede en vigtig rolle under den amerikanske borgerkrig. I maj 1863 omringede general Ulysses S. Grant’s og hans Nordstatshær byen, som efter mange og svære kampe overgav sig den 4. juli. Nederlaget var begyndelsen til enden for Sydstaterne.

Lake Pontchartrain Causeway motorcykelrejse
 
 
Den smukke highway 62- The Great River Road
Dag 4 - The River Road

Vi starter dagen på et stykke af den smukke Highway 61, som følger Mississippi floden i alt 2,300 km fra New Orleans til Wyoming i Minnesota. Vejen kaldes også for The River Road, og på vor vej mod Memphis passerer vi bl.a. store Sydstatsvillaer med imponerende hovedbygninger, opført i en svunden tid, hvor sorte slaver trællede i marker med sukkerør og bomuld. Vi kommer igennem en række mindre byer langs flodlejet hvor efterkommere af slaverne lever et nøjsomt liv - Det er her blues har sit ophav og vi vil også krydse "The Blues Trail" undervejs.

Om aftenen skal vi sikkert et smut i Bealestreet i det gamle Memphis downtown– where Blues and Rock n’ Roll were born - og høre musik med nerve og sjæl.

 
 
Dag 5 Oplevelsesdag i Memphis.

Vi starter med et besøg på Graceland, hvor Elvis boede til sin død i 1977. Hvert år valfarter 600.000 turister til 3763 Elvis Presley Boulevard, byens klart mest kendte adresse. Vi skal også besøge Sun Studierne, hvor The King indspillede sin første single, men hvor også koryfæer som B.B. King, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Johnny Cash, Carl Perkins og mange andre har kickstartet deres karrierer.

Sidst på dagen ender vi nok igen i Beale Street, som ligger i det gamle Memphis Downtown. Her er der masser af spillesteder, restauranter og barer. Der er virkelig gang i sagerne, og når mørket falder på, vågner kvarteret for alvor.

Graceland i Memphis - motorcykler og fed blues
 
 
Nashville by night - Music city
Dag 6 Countrymusikkens hjemsted - Nashville

Vi sætter kursen mod Nashville og kører ad hyggelige små veje i Tennesseescountryside”. Sidst på eftermiddagen når vi frem til ”Music City”, som helt fortjent har fået prædikatet ”countrymusikkens hjemsted”.

Nashville er hovedstad i Tennessee og er som eneste amerikanske by af ”rejsebiblen” Lonely Planet blevet kåret som værende på top 10 i verden i ”Best in Travel 2016”.

 
 
Dag 7 Oplevelses dag i Nashville

Vi bliver en ekstra dag i Nashville og har tid til et besøg i det gamle Rayman Auditorium, som blev opført i 1880’erne af forretningsmanden og dampskibskaptajnen, Thomas G. Ryman. Gennem årene har så forskellige personligheder som W.C. Fields, Katharine Hepburn, Bob Hope, Mae West og præsident Theodore Roosevelt stået på scenen i auditoriet. Eller hvad med et smut forbi Johnny Cash Museum - Vi har nogen timer på Broadway som er "gaden" hvor det sker i Nashville.

Vi har også sightseeing på programmet og vi skal ud at se, hvor og hvordan nogle af country-stjernerne bor. Om aftenen skal vi sammen med andre country-fans til koncert i Grand Ole Opry, som nu i 90 år har været countrymusikkens højborg. Grand Ole Opry kaldes også for Sydens Carnegie Hall, og hver fredag og lørdag aften sendes der direkte radio til flere millioner lyttere i hele USA.

Smukke contry music i Nashville på vores MC rejse i USA
 
 
Jack Daniels en rigtig Tennesse whisky til bikerne på tur i USA
Dag 8 Jack Daniels destilleriet

Vi fortsætter vores MC roadtrip sydpå, og dagen i dag bliver ikke mindre interessant. Ikke mindst fordi vi skal på rundvisning på Jack Daniels destilleriet i Lynchburg og høre historien om Jack Daniels og whiskyen af samme navn. Jack Daniels produceres udelukkende her og eksporteres til 140 lande.

I White Rappit Bottle Shop kan du købe din yndlings-Jack, men hvis du er på udkig efter Jack Daniels souvenirs skal du runde Lynchburg Hardware & General Store, der ligger lige i nærheden.

Et paradoks er, at Jack D. destilleriet ligger i et ”dry county”, hvor al udskænkning af spiritus er forbudt! Overnatning i Chattanooga.

 
 

Dag 9 Tail of the Dragon, Cherohala Skyway og Deals Gap

Hallo! Hallo! Forude venter en række ”once in af lifetime oplevelser”. Dagens rute indbefatter nemlig nogle af verdens flotteste og højst rangerede mc-veje overhovedet.

Gør dig klar til den ultimative mc-kørsel. Vi begynder på Cherohala Skyway, hvis navn er en sammentrækning af Cherokee og Nantahala – de to store skove, som vejen fører igennem. Vejen kostede over 100 millioner dollars at bygge og blev indviet i 1996. Distancen er 69 km, og på din Harley Davidson bevæger du dig fra 900 fod til 5400 fod over havets overflade.

Nu venter en ny hårrejsende destination, nemlig Deals Gap, som er indledningen til fantastiske ”Tail of the Dragon”, som byder på ikke mindre end 311 udfordrende sving fordelt på kun 18 km. Er du parat til en tur i karrusellen? Vi slutter dagen med kørsel på et langt stykke The Foothills Parkway, hvor du kan glæde dig til utroligt smukke udsigter over the Great Smoky Mountains National Park. Alt i alt en dag med masser af fede sving, flotte bjerge og uforlignelige scenerier. Det bliver ikke bare ikke bedre.

Overnatning i Merryville.

På motorcykelrejse i usa med Tail of the Dragon, Cherohala Skyway og Deals Gap
 
 

På motorcykelrejse i usa ad den smukke Blue Ridge Mountain pkw
Dag 10 Verdens smukkeste landevej og Smoky Mountain

Hvis du troede, at det var slut med store køreoplevelser, så må du venligst tro om igen, for dagen i dag bliver endnu en hårrejsende én af slagsen. Forude venter Blue Ridge Mountain Pkw, som af mange bliver betragtet som én af USA’s absolut smukkeste veje.

Dagens rute bringer os også igennem Smoky Mountain National Park, der er den mest besøgte nationalpark i USA og optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Parken dækker et areal på 2.114 km2 . Du kan se frem til en super de luxe oplevelse.

Vi overnatter i Ashville

 
 
Dag 11 Charleston - Sydens perle

Vi fortsætter vores tur sydover mod Charleston, hvor vi overnatter. Byen blev grundlagt allerede i 1670 og er én af USA's mest spændende og velbevarede byer. Om aftenen skal vi ned og se den gamle bydel med dens brostensbelagte gader og hestetrukne vogne. Læg også mærke til de velbevarede, pastelfarvede huse i flotteste sydstatsstil.

Charleston undgik borgerkrigens ødelæggelser, da den aldrig blev indtaget. Sidste år kunne borgerne glæde sig over, at deres by blev kåret som ”Årets by” i USA. Flere rejsemagasiner omtaler da også Charleston som ”Sydens perle”.

mc rejse i Sydstaterne Charleston �€�Sydens perle�€�.
 
 
store steaks og drikke iskolde beers på ægte sydstatsmanér
Dag 12 På æägte sydstatsmanér...

Vi begynder med mere sightseeing i Charleston, nærmere betegnet i forstaden Mt. Pleasant, hvor vi finder Sydens populæreste og mest gennemfotograferede plantage, Boone Hall Plantation, som har dannet rammen om adskillige filmoptagelser. Du kender måske bygningerne fra den populære tv-serie ” Nord – Syd” eller fra filmen ”Rødder”.

Bone Hall blev grundlagt i 1681 og er dermed én af USA's ældste aktive plantager. Før hen var bomuld hovedafgrøden; i dag er det jordbær, tomater og græskar. Efter Bone Hill fortsætter vi ad små veje til Savannah, hvor vi skal overnatte. Der er også her, vi skal ud og spise store steaks og drikke iskolde beers på ægte sydstatsmanér.

 
 
Dag 13 The Sunshine state Florida

I dag går det sydpå mod Orlando i Florida. Det meste af dagen følger vi de mindre veje og kommer tæt på Atlanterhavet. Efter frokost når vi hotellet, hvor vi (næsten grædende) skal aflevere vores dejlige Harleyer.

Shit happens! Vi trøster os dog med en kold øl ved poolen. Måske to og en hyggelig snak om tures mange oplevelser.

Florida på en harley - Turen er kommet til sin afslutning
 
 
Vi flyver retur til Danmark efter en spændende MC-Rejse i US og kufferten fyldt med oplevelser
Dag 14 - Bye bye America

Sorry! - Men der er ikke noget at gøre ved det; kufferten skal pakkes. Men heldigvis ikke bare med tøj, men også med oplevelser for livet.

Til lufthavnen og tak for denne gang. Vi begynder hjemrejsen.

 
 
Dag 15 Hjemme efter en fantastisk tur

Goddaw Danmark og home-sweet-home. Forhåbentlig ses vi igen.

 
Enkeltværelses tillæg: $ 1050.- på denne tur - Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel.
• Forsikring på MC
• Morgen mad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder og følgebil
• Udflugt i Nashville
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid de nyere Harley Davidson modeller under fabriksgaranti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge.
• indgange og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris”
 
 

På turen kan vælges mellem - Harleys

   
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser