Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 
Sturgis kort over mc træf

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

MC REJSE Rocky Mountains og Sturgis MC træf 2019 MC Rejse til Sturgis motorcykel træf
     
MC REJSE Rocky Mountains og Sturgis MC træf 2020 80th Anniversary
     
MC REJSE Rocky Mountains, Yellowstone & Sturgis 2021- med bedste pris Garanti
     
 
   
Rocky Mountains, Yellow Stone og Sturgis...

. Naturoplevelser i verdensklasse og USA's mest prestigefyldte mc-træf i tilgift
På din Harley Davidson får du køre- og naturmæssige oplevelser i verdensklasse. Bl.a. kommer vi gennem Yellowstone National Park med dens mange varme kilder, ligesom vi kører ind i imponerende Black Hills og de storlåede Rocky Mountains. Glæd dig også til at opleve historiske højdepunkter som general Custers state park, Little Big Horn, mindesmærket for indianerhøvdingen Crazy Horse samt præsidenthovederne ved Mount Rushmore.

Vi kører ad Staternes smukkeste – og ofte mindste - veje og møder en stor variation af natur og dyreliv, fx bisonokser, elge, prærieulve, vilde heste og måske en bjørn eller to. Men det er ikke natur det hele, for vi besøger også Sturgis Bike Week, der er en oplevelse af en anden verden. Sturgis er ikke USA´s største rally, men det er USA´s ældste og helt sikkert også det mest prestigefyldte. Eventen har da også fået tilnavnet ”The Grand daddy of Motorcycle Events”.
De første år fokuserede man meget på ræs og stunts, men med tiden har Sturgis udviklet sig til meget mere og er i dag en af de mest spændende mc-events og folkefester i verden.
Dine oplevelser begynder herunder. God tur og (måske) på gensyn.

 
 
Dag 1 Velkommen til Denver

Ankomst til Denver International Airport i Colorado.
”How are you, today?” Os fra MC-USA byder velkommen i lufthavnen, og efter indkvartering er aftenen til fri disposition. Der er 8 timers tidsforskel.
 
 
Ankomst til Denver USA
Dag 2 Har guld i mund.


Vi skal på sightseeing i Colorados hovedstad og opleve mange af de seværdigheder, som denne charmerende storby har at byde på, fx kan man besøge Denver Mint, hvor en stor del af Amerikas mønter bliver præget. Hvis du klarer sikkerhedstjekket, kan du også få et glimt af landets guldreserver. Vi bruger dagen i historiske downtown Denver som ligger smukt ved foden af Rocky Mt.
Om aftenen kan man gæste et af de mange micro bryggerier - Du er i USAs No.1 Beer city så der er nok at vælge imellem. I byen ligger også verdens største bryggeri Coors beer som brygger næsten 6 millioner litter øl i døgnet- Skål. Men husk når du vågner i morgen er vores Harleyer linet op.

 
 
Dag 3 Sving og Rocky Mountains

Afsted på motorcykel tur - Vi sætter kurs mod Boulder og passerer snart The Flatirons, som er fem markante bjerge side om side, alle med glatte sider. Et bjergtagende syn. (Undskyld!)
Vejen gennem bjergene byder på et utal af skønne bløde sving, før vi anduver dagens højdepunkt, The Rocky Mountains National Park. Undervejs nyder vi udsigten til de imponerende bjergtoppe, Two Sisters, ligesom vi betragter The Beaver Meadow Row, som er USA's højest beliggende asfalterede vej. Nogle strækninger ligger i over 4.000 m højde.
Frokost nyder vi på Sloopys Grill i Grand Lake med smuk udsigt til det imponerende Mount Craig. Vi overnatter ved Steam Boat Springs, som ligger i 2.000 m højde.

På motorcykel tur i Rocky mountains
 
 
De de allerbedste MC veje i USA
Dag 4 Én af Staternes allerbedste mc-veje

Good morning! Ready for take-off? Start motorerne! Vores Harley Davidson karavane forlader Steam Boat Springs, som i øvrigt er et kendt skisportsresort. Vi kører ind i staten Utah og fortsætter mod Flaming Gorge, som er en af de mest populære destinationer i Utah, når det gælder sejlads, vandsport, fiskeri og sejlads. Glæd dig til smuk tur ad nogen af de allerbedste MC veje med fantastiske naturscenerier. Ruten er ratet 5 af 5 mulige af US Motorcycle Roads. Sidst på dagen forlader vi Utah og overnatter i Rocks Spring, Wyoming.

 
 
Dag 5 I det vilde Vestens tegn

Vi siger farvel til Rock Spring og sætter atter kursen imod Rocky Mountains. Dagens mål er Jackson Town, som er en ægte wild west by med masser af atmosfære og sjæl. Jackson ligger i Jackson Hole dalen, som har sit navn efter pelsjægeren David Jackson. Mon ikke vi ses på ”A million dollar Bar", som har lagt interiør til mange westerns. Besøg også byens torv med dets 4 porte af elggevirer. Pas dog på, at du ikke bliver kørt over af diligencen eller bliver fanget i en skudduel.

 
Det vilde Vesten på MC
 
 
Oplev yellow stone og Rockt Mountains fra en Harley
Dag 6 Gennem Grand Teton til Yellow stone

Morgenfriske sætter vi kurs mod Mammoth Springs. Endnu en storslået dag venter os, og vi begynder den med at køre ind gennem Rocky Mountains, specifikt i Grand Teton National Park, som har sit navn efter det 4.197 m høje bjerg. Turen går videre til Yellow Stone National Park, hvor vi gør stop spektakulære steder. Og dem er der mange af. Rigtig mange. Her er natur med natur på for hver eneste cent.
Yellow Stone er USA´s første officielle nationalpark. Den dækker små 9.000 km2 og har over 400 vandfald. Parken er også kendt for sine mange varme kilder, kogende slamsøer og over 3000 gejsere, hvoraf Old Faithfull er den mest kendte.  Old Faithfull springer i gennemsnit hvert 91. minut. Et udbrud indeholder mellem 14.000 og 32.000 l kogende vand, som skydes til en højde mellem 30 og 55 m. Alt i alt et surrealistisk sted med masser af termisk aktivitet i undergrunden, men også med et mangeartet dyreliv, fx i form af bisonokser, ulve, prærieulve, elge, bjørne, kronhjorte og forskellige antilopearter. Alt i alt en spændende dag, hvor det ene storslåede natursceneri afløser det andet.

 
 
Dag 7 Sublim Harley kørsel og Buffalo Bills hjemby

Endnu en dag venter med masser af sving og fantastiske udsigter fra din Harley Davidson. Vi kører ad små veje og skal bl.a. udforske Beartooth Highway, som er Staternes ”back road number one”. Du kan se frem til ca. 200 miles med sublim Harley Davidson kørsel. Flere gange krydser vi mellem staterne Wyoming og Montana. Dagen slutter i Buffalo Bills hjemby, Cody, hvor der er tid til et besøg på det historiske museum. Aftensmaden kan du evt. nyde på restauranten ”Irma”, som er opkaldt efter Bills datter.

MC tur og sublim Harley Davidson kørsel
 
 
MC rejser til Sturgis over Big Horn
 
Dag 8 Big Horn bjergbestigning på MC

Vi kører gennem Big Horn National Forrest og passerer bl.a. Bighorn Lake. Du kan godt forberede dig på en smuk tur med gode muligheder for at spotte de bjerggeder, som har givet navn til området. Er vi heldige ser vi også vilde heste, ”moose” og måske en bjørn eller to. Vi forlader Big Horn via bjergpasset på toppen af Cloud Peak. Har du højdeskræk, så kig ikke ned. Vi er i ca. 4.000 m højde.
Overnatning i Gilette, Wyoming. Er du hurtig, kan du sikkert nå at blive barberet.

 
 
 
Dag 9 Vi ankommer til Sturgis ”and the fun has just begun”

Dagens mål er Sturgis (Rapid City), og vi har lagt en virkelig lækker rute, hvor vi bl.a. gør stop ved Aladdin General Store. Hvem ved: Måske har du brug for et udstoppet elghoved, og det kan du så passende erhverve her.
Efter frokost går turen gennem den hårrejsende smukke Spearfish Canyon, hvor vi bl.a. holder pause i en af de spændende ”lumber” byer, nemlig Hulett, som bl.a. byder på en ægte saloon fra før verden gik af lave. Byen er også kendt for sin ”no panties day” i forbindelse med Sturgis træffet, men mon ikke vi beholder bukserne på?
Hvis tiden tillader det, kører vi direkte gennem hovedgaden i Sturgis og møder et fantastisk syn og et sandt mc-mekka. We’ve arrived!

Sturgis bike week på mc
 
 
Sturgis til Black Hills
 
Dag 10 STURGIS - Hils på fire præsidenter, Custer og en Crazy Horse

Du kan enten vælge at bruge dagen på egen hånd eller at tage med på nogle af de ikoniske ture, som træffet er kendt for. Hos MC-USA køre turen til de smukke Black Hills Mountains. Vi passerer bl.a. Mt. Rushmore, hvor de fire præsidenter Georg Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er udhugget i bjergsiden. Det imponerende kunstværk er skabt af Gutzon Borglum, som er af dansk oprindelse.
Turen fortsætter til Crazy Horse Memorial, som blev begyndt allerede i 1948, men endnu ikke er afsluttet. Monumentet er ikke mindre end verdens største udhugget i et bjerg og er skabt til ære for høvdingen Crazy Horse, som overvandt general Custer og hans hær ved det berømte slag ved Little Big Horn.
Resten af dagen er på egen hånd, og der er masser at se på. Er du historieinteresseret, skal du sikkert besøge Custers Last Stand, hvor general Custer og hans mænd som nævnt ovenfor måtte lade livet til mere end 10.000 Sioux indianere. Uden håb om sejr skød generalen og hans befalingsmænd deres heste i en rundkreds og kæmpede til sidste mand.
 
 
Dag 11 Sturgis - Bisonokser i tusindtal og et nåleøje

Er du frisk, tager du med til Custer State Park, hvor verdens største bestand af de store og majestætiske bisonokser holder til. Vi fortsætter turen ad en af de mest eftertragtede mc-veje i USA, nemlig Needles High Way, som bl.a. passerer gennem to tunneller, Iron Creek Tunnel og Needles Eye. Hold på hat og briller, for her er sug i maven, smalle veje, skarpe sving og lavt til loftet.
Resten af dagen er på egen hånd. Vi foreslår en tur ad hovedgaden i Sturgis og et besøg i ”Full Throttle Saloon”, som er en af de berygtede bikerbarer i området. Klar til dans på baren? Parat til en omgang dværgbrydning? Der bliver noget at fortælle, når du kommer hjem til gutterne.

Needles highway sturgis
 
 
På harley tur til Badlands
Dag 12 Vi danser med ulve

Nej, vi skal ikke en tur til Mars. Vi skal til Badlands, som er et område med en natur, så man skulle tro, at man faktisk var landet på Mars. Området har dannet rammen om adskillige Hollywoodfilm, fx ”Starship Troopers”, ligesom det var her, at Kevin Costner dansede med ulve. Var det en ide at se filmen, inden afgang? Vi fortsætter ad små veje og overnatter i Chadlon.

 
 
 
Dag 13 Kurs mod Denver

Vi sætter atter kursen mod Denver, og der er ingen vej uden om: Efter frokost slår vi ind på ”Interstaten” og ruller det sidste stykke til udlejeren, hvor vi afleverer vores Harleyer.
Harleyer på vejen til Denver
 
 
MC Rejser i USA
Dag 14 Afskedens time nærmer sig

Afrejse. Bye, bye!

MC-USA siger tak vfor denne gang og ønsker alle en god rejse hjem.


 
 
Dag 15 Hjem, kære hjem

Ankomst Denmark og ”home, sweet home”.
...

 
 
 
Mere om sturgis og Black Hill´s Motorcycle Rally

 
 
Lidt Historie om Sturgis

Sturgis er ikke USA´s største rally men det er USA´s ældste og helt sikkert også det mest præsticefyldte Rally og har da også fået tilnavnet The "Grandaddy" of motorcyclel events. Første gang man afholdte det var i 1938 og det blev startet af Jackpine Gypsies MC og blev markedsført under navnet Black Hills Classic efter de eftertragede Black Hills som området b.la. er kendt for.

Sturgis har været afholdt hvert år siden med undtagelse af 1942 pga. 2 verdenskrig som medførte stramme restriktioner på benzin. De første år fokuserede man meget på MC ræs og Stunts men med tiden har Sturgis udviklet sig til meget mere og er nok et af de mest spændende motorcycle event i verden i dag.

Træffet bringer hvert år mere end $ 800 mill til området og Sturgis by omsætter for godt $270.000 på guides og salg af sponsorrater alene.Mere om Sturgis...

MC Rejser Sturgis og Black Hills
 
 
Vilde Bisson på harley tur i USA
Wildlife

Både på turen op til Sturgis gennem Yellowstone og i hele området onkring Sturgis findes vilde bisson okser og den største nulevende flok lever fortsat i Yellowstone, som er et af de eneste sted i USA hvor Bissonoksen aldrig blev helt udrydet


 
 
Turen...

Vi har længe ønsket at lave en Rocky Mountains tur ad de små bjergveje da det er noget af det bedste MC kørsel i Verden i smuk harmmoni med nogen af de vildeste udsigter over bjergtoppende i "the Rockyes" - Vi har valgt at lave denne tur sammen med vores tur til verdens mest eftertragtede Motorcykel træf i USA .Det er blevet til en helt fantastisk tur med stor varitaion af natur sceneri, de vilædeste udsigter og med noget af det ypperste inden for MC-kørsel i vejen.

Noget der får de små hår til at rejse sig helt om i nakken - Glæd dig

.
Rocky Mountains tur ad de små bjergveje - Bedste MC kørsel i Verden
 
 
Sturgis mc træf og Black Hills MC Rally
Sturgis 2018 - Black Hills MC Rally

Sturgis er et rigtigt køretræf og vi har lagt de bedste ture ind som er et "must see" når man er i Sturgis - Vi besøger træffet i 3 dage hvor vi tager ture i området ad alle de ikoniske highways og unikke steder så vi kan opleve træffet på ægte bikermanerer.

En kæmpe oplevelse med alt hvad der hører hjemme på et ægte amerikansk bike meet og med MCUSA.DK får du alle de ikoniske MC-ture med, som er et must see når du er til Sturgis

Vi har b.la. lagt et par flotte ture ud igennem Black Hills og forbi Mt. Rushmore, Crazy horse, Needles highway, Camels eye, -.Samt turen til Badlands og the Wall


 
 
Enkeltværelses tillæg: $ 1050.- på denne tur - Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller med pool
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel.
• Forsikring på MC
• Morgen mad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder og følgebil
• Udflugt i Denver
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid de nyere Harley Davidson modeller under fabriksgaranti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge
• indgange / Udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris
 
 

På turen kan vælges mellem - Harleys

   
 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser