Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 
 kør selv ture  i USA

  Del mcusa.dk på Facebook  


Sammel inspiration til din tur her.

Sørens tur 2018
     
Hans og SusannesVIP Californien tur 25 dage m. 15 MC dage
     
Rune´s tur LUKKET GRUPPE (privat tur)
     
Mc rejse med MC SYD
     
Mc rejse PRIVAT TUR - (LUKKET GRUPPE)
     


Fly

        motorcykel

Hotel

l

 
   

Kør selv i USA små grupper og vip ture.


Vi laver gerne ture for større og mindre grupper, som af forskellig årsag ønsker sin egen tur. - Alle vores program ture kan bestilles som vip-ture og vi laver også ture efter ønsker og gir den fornødne sparring til valg af tur, MC mv. - Kontakt Jan på T: 30 202 204 for en uformel snak hvis det kunne være interessant for jer - Der er flere muligheder for kør-selv og vi giver gerne nogen gode råd til turen.

Vi anbefaler...

Vi anbefaler at man som udgangspunkt tilmelder sig en af vores ture - Det er den bedst garanti for en vellykket tur hvor vi sørger for, at arrangerer det, så du får set og oplevet de helt rigtige ting og det er det bedste for dig som vil have det hele med, så kan du bare slappe af og nyde din Tur / ferie. Herudover får man som gæst stor glæde af den luksus og sikkerhed det er, at have Service/følgebil, samt den altid gode ånd, venskaber og stemning der er når man rejse sammen med andre ligestillede. Og det er faktisk ikke dyre end hvis man vil stå for det hele selv - Så det er ikke så ringe enda.

 

Det er ingen bustur !

Selv om man er på en gruppetur hvor flere motorcykelister er sammen, så har man stadig meget tid på sin Harley for sig selv til i ro og mag at nyde sin tur/Naturen - Vores erfaring er, at der knyttes gode venskaber på disse ture og vi oplever ofte at mange efterfølgende tilmelder sig nye ture sammen med andre de tidligere har mødt på en tur igennem MCUSA.DK. Faktisk har vi på den måde ca. 30% gengangere på stort set alle ture - Hvilket vi er glade for og det betyder bare at gæsterne har haft en super god oplevelse sammen og stærke venskaber er skabt undervejs.

Fly, hotel og leje af motorcykel i USA

Når man selv vælger at stå for sin tur er der mange ting man skal overveje og der skal bruges meget tid på planlægning af turen så man får den bedst mulige tur. Vi kan tilbyde at være behjælpelig med det vi kalder en Startpakke - Pakken består af Fly til og fra USA, første og sidst overnatning på hotel i USA, MC leje i USA. Ved leje af Motorcykel i USA inkluderer vi altid kaskoforsikring på motorcyklen og vi tilbyder altid de nyeste års modeller fra Harley Davidson hvilket er en rigtig god ting når man kører uden følgebil mv. Vi tilbyder også opbevaring af bagage imens I er på tur i USA (hvis start og slut distanition er den samme.) Sidst men ikke mindst vil vores startpakke indholde et af mig udarbejdet rute / turforslag, som er tilrettelagt efter netop jeres ønsker. I er dermed klædt godt på til turen og kan bruge krudtet på at undersøge lokale seværdigheder og andre ting i de områder I har valgt til netop jeres tur. Herudover får alle en guide til en motorcykel tur i USA med tips til turen og link med beskrivelse til udfyldelse af ESTA.

 

Ting man bør spørge selv selv om før I kaster dig ud i en kørselv tur

Ud over at leje en MC, Booke Fly og hoteller er der mange ting man skal have med i sin planlægning af et Roadtrip i USA. Det er et stort land med store kontraster og meget store afstande hvilket også gør det idielt til et roadtrip - Når der er tale om et MC Roadtrip er vejret, naturen og sociale aspekter også en faktorer man bør tage højde for - Naturen kan være extrem i USA, også når det kommer til vejret og her bør man f.eks. være ops på at man ikke lige ligger midt i tonado sæsonen i nogen opmråder og varmen er også en ikke uvæsentligt faktor. Vi oplever veje som er skyllet væk under uvejr, Veje som er lukket pga. skovbrænde eller mudderskred mv. Vi oplever også mange andre sjove vejrfænomener under vejs som sandstorme, eller hvirvelvinde og vindhekse over prærien samt vildlife som man skal tænke over i nogen områder med f.eks vilde Bisson, Bjørne eller heste alt efter hvor turen går hen. Nogen områder er også udsat for extrem varme og det kræver en vis forberedelse, som man bør tage alvorligt. Hver år omkommer der flere mennesker i naturen pga af vejret og en del ef dem er MCister så det er ikke bare pjat.

Har du erfaring med at planlægge et roadtip

- Vi oplever ofte at selvguidede ture ender op med at køre den direkte destance imellem byer og seværdigheder. Har du den fornødne lokal kendskab, som gør, at man ikke kører forbi de bedste ting undervejs - Alle kan finde Grand canyon men lokale seværdigheder og attraktioner af større og mindre størrelse er med til at gøre din tur unik og helt perfekt. Derfor fortjener din tur detaljeret planlægning.

God planlægning er nøglen til sucess

- Har du lyst til at bruge de mange timer på, at lave en detaljeret forberedelse af jeres tur. Jeg er sikker på, at mange vil synes de har haft en super fin tur uanset om de kører direkte da naturen, kulturen og ikke mindst Amerikanernes store gæstfrihed leverer den god oplevelse hver gang - Så er man bare ikke klar over hvad man ellers gik glip af.

Har du lyst til at køre efter kort

- Mange gange er det en god ide, at få sit roadtrip tegnet ind på et kort, så der er en plan man kører frem efter - Mange vil gerne, at det hele er tilfældigt og mega spontant men det ender som oftest ud i at man kører lidt fra A-B. Et godt Alternativ til at undgå dette er at du laver dine ruter klar og ligge dem over på GPS med US-kort installeret.

Hvad er planen...

- USA er et meget stort land og mange områder er særdeles øde og uden mobil dækning - Hertil kommer, at man kan være udsat for extrem varme - Her er det vigigt at have gjort sig tanker om hvordan f.eks en punktering skal håndteres eller mekanisk nedbrud og enda en ulykke.

Hvordan med overnatning

-Det er efter min mening en god ide at have forudbooket hoteller - Det låser godt nok ens muligheder for at være super spontan men alternetivet kan være at man ender med at bruge meget tid på at finde et hotel eller kører lidt i vilde uden nogen overorrdnet plan. Der kommer rigtig mange turister til USA hvert år og Amerikanerne bruger selv hotellerne flittigt, så det kan betyde, at man ikke kan få et hotel værelse sidst på dagen. Jeg anbefaler, at man begynder at lede efter sit hotel ikke senere end kl 16. Der kan nemt gå mere end 1 time med at finde et hotel og nogen gange kan hele områder være udsolgt, så man kommer til at kører noget længere for sin overnatning end forventet.

Hvor sent skal vi senest være fremme

-Det er ikke nogen god ide at køre efter mørkets frembrud - Dels er insekterne temlig store i nogen dele af USA og andre steder er der mange dyr, som bliver aktive efter mørkt falder på.

Hvad skal man pakke til sin tur

-Vi laver et pakkeforslag til alle vores gæster - Så man er fornuftigt "klædt på" til sit roadtrip i USA -

 

 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser