Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 
Highway 1 motorcykel tur USA

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

MC rejse Highway 1 / California 2019 - Bedste pris Garanti
     
MC rejse Highway 1 & California 2020 Bedste pris Garanti
     
MC rejse Highway 1 & California 2021 Bedste pris Garanti
     
 
   

Highway 1 - California


Highway 1 eller The Pasiffic Costal higway er en af de smukkeste ruter i verden, ruten er højt rangsjerede på internationale sites og på mange internetportaler verden over, desvære er ruten pt. ikke særlig kendt i Danmark.

Turen langs den Californiske kyst med Stillehavet på den ene side er en helt special oplevelse, og der er rigtig mange unikke oplevelser under vejs, som ikke kan opleves andre steder i USA eller i verden for den sags skyld.

Vi er stolte af at være de første i Danmark der udbyder denne tur i sin fulde længde. Vi har naturligvis krydret oplevelsen med nogen håndblukkede guldkorn som vi kender til - På denne tur skal vi b.la. opleve Las Vegas -Dødens dal - San Francisco -Kings Canyen NP -, Sequoias - Yosemite NP- Reed Woods - Lake Tahoe - Det berygtede fængsel Alcatraz - Avis gigantens slot Hearst Castle - Solvang - LA -Hollywood - Santa Monica Pier - Hollywood boulevard - Venice beachog mange andre spændende steder undervejs. Turen er ca. 3600 km lang og der er en del snoede veje på denne tur, som gør den lidt mere køreteknisk udfordrende end de andre ture i vores program - Vi vælger som regel altid de små veje hvis det er muligt på alle vores ture.

 
 
Dag 1

Afrejse fra Danmark – Vi har sørget for transfer til hotellet og står i lufthavnen i Las Vegas og tage imod jer når i ankommer.
 
 
Dag 2 (Oplevelsesdag i Las Vegas)

Vi bruger formiddagen til informationsmøde, senere tager vi på shopping i et af USA´s store outletcentre - et lækkert udendørs center med hyggelige spisesteder og et væld af mærkevare butikker med et stort udbud af luksus vare til en billig penge - eller man kan slappe af ved poolen som også har en dejlig bar med mange spændende drinks. Las Vegas sover aldrig og der er masser, at se på, så om aftenen er der en oplagt mulighed for at gå lidt ud og opleve Spillebyen - Vi bor på byens højeste hotel og casino med byens absolut bedste udsigt og i gåafstand til det meste.
 
 
Dag 3


Det store øjeblik er kommet - Det er i dag at vi skal hente vores motorcykler, vi tager en tidlig start, så vi kan komme afsted i fornuftig tid- Vi springer lige ud i oplevelserne og skal i dag krydse dødens dal, som med sine 86 m under havets overflade er USA Laveste punkt - Ikke færre end ca. 900 arter af ørkenplanter gror i Death Valley, heraf 21 som kun findes her. Den ekstreme dal har sin helt egen charme, og giver du "dødens dal" en chance, vinder den ved et nærmere bekendtskab.  Det bliver en varm dag - Husk godt med solbeskyttelse og masser af vand :) - Vi overnatter nord for Ridgecrest.

 

Las vegas på motorcykelrejse
 
 
Sequia np en fantastisk da på mc gennem de mange snoede veje gennem parken
Dag 4

Vi starter efter morgenmaden - Turen går ned forbi smukke Lake Isabella og senere igennem Sequoias National forrest - en flot dag venter forude med udsigter og snoede veje gennem landskabet. Vi ender dagen syd for Fresno hvor vi overnatter.
 
 
Dag 5


Endnu en flot dag venter forude vi køre i dag ad de små veje op til Kings canyen som har nogen af verdens største træer - Kings Canyon er den nordlige søsterpark til Sequoia. Der findes mange store sequoia træer i området , der hver især har sin egen skønhed.

Vi skal b.la. forbi kæmpen General Grant, som er verdens største træ. General Grant Tree kaldes også "The Nation's Christmas Tree".

Efter en tur rundt i Nationalparkerne fortsætter vi af de små veje mod en af turens højdepunkter Yosemite - vi overnatter syd for parken.

Kings Canyon på motorcykel
 
 
Yosemite på mc
Dag 6


En af USA smukkeste national parker venter forude - vi besøger i dag Yosemite National Park som er Californiens mest populære nationalpark og tiltrækker hvert år op mod fire millioner turister - Heldigvis har vi valgt at komme uden for højsæsonen hvor der ikke er så mange turister - Vi kører en tur rundt og ser parken - og hvis tiden tillader det vil vi køre til Glacier Point, der ligger 975 meter over bunden af Yosemite Valley - i 2.200 meters højde. Fra Glacier Point har du en fantastisk udsigt over hele dalen.

 

 
 
Dag 7

Vi starter dagen med en tur rundt langs smukke Lake Tahoe med mange flotte udsigter undervejs - Lake Tahoe er 35 km lang ca. 19 km bred. Og med en dybde på op til 500 meter fryser den aldrig til om vinteren, men bliver heller ikke særlig varm om sommeren. Vi kører den smukke tur rundt om søen, ad California Highway 89. Sidst på dagen fortsætter vi nord på mod den nordlige del Af Highway 1.
Smukke Lake Tarhoe set fra en motorcykel
 
 
Dag 8

I dag køre vi af små snogede veje over på Highway 101 som er for løberen for Highway 1- vi har valgt at køre Highway 1 fra nord mod syd så vi får de flotteste udsigter hele vejen ned langs Stillehavets kyst på 1 parket. Turen i dag går gennem en af USA´spændende National parker Red Wood National park hvor vi vil se de imponerende RedWood træer, som er de højeste i verden - En stor oplevelse hvor man kan føle sig meget lille - Vi kender et par små veje der gør oplevelsen ekstra god.
 
 
Dag 9

Hele dagen køre vi langs Highway 1 som er kendt som verdens måske flotteste motorcykel tur - Vi cruiser langs Stillehavet og nyder turen - Mc tur i verdens klasse. Vi slutter dagen med en tur over Golden gate bridge og overnatter lige syd for San Francisco
På motorcykelrejse i usa - san Francisco
 
 
Dag 10 (Oplevelsesdag i San Francisco)
Vi har hviledag i San Francisco vores forslag er at vi charter en bus og holder fridag fra motorcyklen- og så skal ud og se på San Francisco - Vi har efter aftale booket billetter til det berygtede og filmatiserede Alcatraz fængsel, som ligger i San Francisco Bay - Efter besøget er resten af dagen på egen hånd - Færgelejet ligger i centrum af byen og tæt på Fisherman's Wharf som er en turistklassiker af dimensioner -byens ubetinget største turistmagnet.
 
 
Dag 11

Vi forlader atter storbyen San Francisco og fortsætter rejsen af Route 1 som Highway også kaldes. Vi kører i dag forbi nogen af de mest kendte steder på denne Rute som bla. Big Sur der er en af de mest berømte lokaliteter langs California 1. Navnet dækker over den godt 140 km lange kyststrækning, der starter syd for Carmel og fortsætter til Hearst Castle, og som er den vildeste og mest utilgængelige del af kysten langs Highway 1.
Route 1 usa - mc rejse Big sur
 
 
Dag 12

Det er i dag vi skal forbi en af Californiens og for den sags skyld også en af USA's største seværdigheder Hearst Castle som er opført af aviskongen William Randolph Hearst i 1919 - Det store kompleks indeholder ikke færre end 144 værelser, heraf alene 56 soveværelser og 61 badeværelser. Det enorme slot, som er på top 10 listen over USAs mest eftertragtede turistattraktioner er absolut en perle. Der er mulighed for at man kan komme på rundvisning på slottet og se filmen om Mr. Hearst opvækst og liv. Biletter bookes efter aftale.

Vi tager herefter en lille afstikker fra Higway 1 og kører op til den danske enklave i Californien, byen Solvang - Byen er en af de steder man bare må forbi når man er dansker og er i Californien. Selv om byen er mere en turist attraktion end noget andet, er den absolut et besøg værd og det er da også muligt at få sig et stykke smørrebrød her - Vi overnatter i Solvang.

 


 
 
Dag 13

Efter morgenmaden sætter vi atter kursen mod Highway 1 og derefter kompasset mod LA og nyder det sidste stykke af the pacific coastal highway - Et smukt stykke hele vejen ind til LA - Hvor vi passerer flere af de kendte strande.

Efter vi har afleveret vores nye bedste ven(Harlyen) - Kører vi til hotellet hvor vi hygger os i gårdhaven med pizza, en kold øl og en hyggelig snak om tures mange oplevelser.
The pacific coastal highway på MC
 
 
Universal studios
Dag 14 (Hviledag i Universal Studios)

Vi har fundet os til rette på hotellet og tager til universal Studios og bruger dagen der - en god oplevelse som vi anbefaler - En rigtig dejlig dag.
 
 
Dag 15 (Oplevelsedag i LA)

Vi har hyret transport for dagen og skal ud og opleve nogen af de sjove ting og sights som LA har at byde på - Vi kører et smut gennem Hollywood - Santa Monica Pier - Hollywood boulevard og slutter dagen ved Stillehavet med en gåtur langs Venice beach og ser på alle de sjove mennesker og ting der sker langs stranden - Der er også mange lokale butikker, som er sjove at besøge og her kan man få handlet de sidste ting.

Vi spiser frokost på Bubba Gump Shrimp Co som er en spændende resturant der ligger lige ud til Stillehavet - Restauranten er bygget op om temate fra Forrest gump filmen med Tom Hanks - så det er en god ide at få den frisket op inden afgang.

Afslutningen på den perfekte motorcykel rejse
 
 
usa
Dag 16

Vi pakker bagagen og begynde hjemrejsen efter en forrygende oplevelse, som man vil bære med sig i mange år frem.
 
 
Dag 17

Ankomst til danmark
 
 
 
Enkeltværelses tillæg: $ 950.- på denne tur - Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller med pool
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel
• Forsikring på MC
• Morgen mad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder (følgebil)
• Udflugt i Las Vegas
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Udflugt i LA
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid de nyere Harley Davidson modeller under fabriksgaranti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge
• indgange / Udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris
 
 

På turen kan vÆlges mellem - Harleys

   
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser