Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

Mc rejser kyst til kyst i USA 2020 Bedste pris Garanti
     
Mc rejser kyst til kyst i USA 2021 Bedste pris Garanti
     
 
   
 
 
Kyst til kyst - Den ultimative tur

Turen er en kongetur, den længste tur vi har i programmet, og går som navnet antyder fra øst-til vestkysten. Den giver et stort indblik i USA og dens storhed. Turen er fyldt op med godbidder og håndplukkede oplevelser. Du vil på denne tur opleve både storby, hav, ørken, bjerge, prærie og endeløse veje. Vi skal opleve fantastiske New Orleans, El-paso, San Antonio, og specielt kun på vores kyst til kyst ture oplever du også Las Vegas, den bedste bid af Route 66, Grand Canyen og mange andre oplevelser

- Dette er som beskrevet "Den ultimative tur"
 
 
Dag 1

Afrejse fra Danmark – Vi vil stå i Orlando og tage imod jer når i ankommer. Vi har sørget for transport til hotellet - Der er ikke planlagt så meget denne dag - vi finder os tilrette på hotellet og slapper af ved poolen.
 
 
Besøg på Daytona Beach og biker butikkerne på Main Street
Dag 2 (hviledag i Orlando)

Vi starter tidlig, da alle alligevel har lidt sommerfugle i maven. Vi arrangerer en bus, som vil tage os på en heldagsudflugt. Vi skal bl.a. en tur på Daytona Beach, dyppe tæerne, eller måske helt under, det er ligesom her "coast-to-coast" tager sin begyndelse. Vi skal også besøge verdens største Harley Davidson forhandler, som ligger i et kompleks sammen med andre gode mc-udstyrsforretninger, så her vil være rig mulighed for at gøre en god handel. Senere tager vi en tur på Mainstreet, hvor alle biker-barerne ligger.
 
 
Dag 3 (oplevelsesdag Orlando)

Vi tager på tur til det verdenskendte Universal Studios, Island og Adventures og den kendte City Walk med et væld af spise steder og sjove butikker - De 2 parker vi besøger er ud over at være 2 af Orlandos mest kendte forlystelsesparker også på top 7 af verdens mest eftertragtede forlystelsesparker - en rigtig sjov dag men masser af oplevelser. Vi kan evt. slutte dagen med middag på verdens største Hard Rock Cafe eller en af de mange sjove spisesteder der ligger på The City Walk.
På Hhviledagen besøger vi universal studios
 
 
usa
Dag 4

Vi tager en tidlig start og efter morgenmaden kører vi ud til vores motorcykeludlejer, det store øjeblik er kommet- vi får udleveret vores Harley Davidson motorcykel (din kommende ven de næste par uger). Efter en instruktion af motorcyklerne, og det obligatoriske papirarbejde, forventer vi at være klar til afgang omkring middagstid. Vi kører gennem det frodige Florida resten af dagen, og ankommer til vores hotel i Gainsville sidst på dagen.
 
 
Dag 5

Vi kører tidligt om morgenen fra Gainsville, nordpå gennem Florida, og besøger det fantastiske sted - Wakulla Springs, også kaldet ungdommens kilde. Herefter passerer vi forbi Apalachicola National Forest, kører langs den Mexicanske Golf med de kridhvide sandstrande. Vi fortsætter herefter til Destin, hvor vores hotel ligger centralt placeret. Destin byder på et hav af gode fiskerestauranter.
 
på mc i Florida - Wakulla Springs
 
 
På mc i New Orleans
Dag 6

Vi køre fra hotellet og krydser i løbet af dagen staterne Alabama og Mississippi, og kommer til staten Louisiana, hvor vi skal bo i New Orleans. Det er her man oplever det rigtige New Orleans, jazz-musikken, men også mange andre musik-stilarter. Om aftenener der mulighed for at besøge det berømte ”Bourbon Street”, som nok må betegnes som et sandt musik-mekka om aftenen.
 
 
Dag 7 (hviledag New Orleans)

Dagen er på egen hånd med mulighed for shopping et besøg i Bourbon Street, se floden Mississippi og evt. en sejltur med hjuldamper på floden. Vi sørger for at booke pladser på Mississippis eneste orginale sejlende hjuldamper - til en 3 timers guided tur - formiddagen og resten af dagen er på egen hånd hvor de fleste nok vil gå et smut mere i Bourban street og det franske kvarter, som også er en meget stor oplevelse.
På rundtur i New Orleans
 
 
På besøg i sumpene - hold en aligator
Dag 8

Vi kører som sædvanlig tidligt, så vi kan komme ud af byen inden myldretrafikken begynder. Vi kører langs sumpene, og skal denne dag bl.a. ud på air-boat drive i sumpene, og se alligatorer og det rige fugleliv som sumpene byder på. Vi skal også besøge det smukke Avery Island, hvor verdens eneste Tabasco fabrik ligger, som producerer sauce af samme navn. Dette er et familieforetagende med en fantastisk historie. Vi fortsætter turen, og overnatter i Sulphur.
 
 
Dag 9

Vi kører stadig langs den Mexicanske Golf, og kommer i dag ind i olie og landbrugsstaten Texas.
Vi tager på en dejlig sejltur, hvor vi hvis vi er heldige kan se delfiner. Efter sejlturen ankommer vi tidligt til vores hotel i Galveston.
På motorcykel tur gennem Texas
 
 
San Antonio - besøg på The Alamo og River Walk
Dag 10


Vi køre tværs gennem staten Texas og overnatter i millionbyen San Antonio. Med mulighed for at besøge The Alamo hvor legenden DAVID CROCKETT omkom sammen med ca. 189 andre Texanere. Et slag hvis udfald var givet på forhånd. Vi mødes til en en dejlig middag på The River Walk om aftenen - en dejlig aften der helt sikkert vil blive husket.

 
 
Dag 11

Vi forlader storbyen San Antonio og kører videre gennem det enorme Texas . Vi skal i løbet af dagen bl.a. besøge Jodge Roy Beens berømte og berygtede Saloon, hvor den selvbestaltede dommer holdt justits ved at hænge lovovertrædere om lørdagen - Saloonen er velbevaret. Vi krydser også floden Pecos, hvor vi har fundet et helt unikt udsigtspunkt som kan tage pusten fra de fleste.
Jodge Roy Beans berygtede og berømte saloon i Texas
 
 
På vej til New Mexico på motorcykel reje gennem USA
Dag 12

Vi kører af sted om morgenen, og forlader Texas, og kører ind i staten New Mexico. Her vil vi nok møde US border patrol undervejs, og det store arbejde der gøres for at holde Mexicanere og narkotikaen ude af USA. Dette får Danmarks ydre grænser til at ligne indgangen til en søndagsskole i sammenligning (husk at have dit pas ved hånden ). Vi slutter dagen i grænsebyen El Paso, som også er byen hvor vi skal overnatte. Om aftenen vil vi spise på et ægte Texas Steak House med en fantastisk atmosfære.
 
 
Dag 13

Vi forlader New Mexico, og køre ind i den fantastisk store, varme og flotte stat Arizona. Et af turens historiske højdepunkter nærmer sig. Vi køre langt denne dag, men endestationen er det hele værd, vi ankommer til Cowboybyen Tombstone. Byen hvor den berømte revolverduel mellem Doc Holliday og Wyatt Earp fandt sted mod Clanton-brødrene i 1894. Her er rigtig cowboy stemning, med overdækkede træfortove, og Saloons som i gamle dage, næsten som at træde ind i en film. Et besøg på Longhorn Saloon eller Big Nose Kate´s Saloon er helt sikkert en oplevelse, ligesom et besøg på den lokale gravplads er en oplevelse i sig selv af de helt unikke.

 
Wild vest byen Toombstone
 
 
Mc rejse gennem Arizoma
Dag 14

Vi kører fra Tombstone, videre gennem Arizonas fantastiske landskaber, og nyder den fantastiske natur og storslåede landskaber. Arizona er den perfekte stat for motorcykelfolket og det ene flotte sceneri afløser det andet - Landskabet varierer fra gold ørken til klipper til grønne bjerge. Vi ender dagen i Buckeye.
 
 
Dag 15

Vi fortsætter fra Buckeye og kører nu videre nordpå. Vi passerer igen i dag gennem det fantastiske Arizona, hvor naturen taler sit eget sprog. Vi skal igennem en national park med de velkendte store kaktusser, som står og strækker armene i vejret - Vi skal også besøge Amerikas ældste kirke - men en interesant kaktushave. Udenfor kirken kan man købe mad af de indfødte indianere som laver lokal mad - Har man ikke varmen får man den - Det er stærke sager.
Vi overnattter i Winslow, og vi vil om aftenen tage op til La Poseda og se den legendariske Chicago expressen gøre holdt på perronen...
 
 
MC rejse i grand canyen
Dag 16


Vi kører idag videre mod Nord for at besøge en af turens højdepunkter, Grand Canyon. Dette taler helt for sig selv. Der vil være rigelig med tid i Grand Canyon National Park, og der er nok at tage billeder af. Det vil også være muligt for dig at holde helt ud til afgrunden med din MC og tage et flot billede af dig og motorcyklen, med hele sceneriet i baggrunden. Når vi kommer igennem Grand Canyon er der mulighed for at besøge Cinemax, som viser en fantastisk film, eller tage på helikoptertur over Grand Canyon. Begge dele foregår fra en lille by syd for Grand Canyon og begge dele kan anbefales. Vi slutter dagen i Williams, som er en fantastisk by på Route 66, hvor det virkelig emmer af 60´er stemning. Vi bor lige på "strøget" hvor det hele forgår i gåafstend så det er bare at trave ned ad gaden hvor der er masser af små steder, levende musik, Route66 butikker og hyggelige barer og fine spisestedert. Byen rummer masser af mulighed for at købe Route 66 souvenirs med hjem.

 
 
Dag 17 (Las Vegas)

Dagen byder på det absolut bedste, og mest velbevarede stykke af Route 66. Vi kører gennem Ash Fork, Seligman og Kingman. Vi besøger omkring middag cowboybyen Oatman. Her gør vi hvil, og spiser frokost. Byen er helt speciel, og skal opleves. Herefter kører vi ud af Arizona, og ind i Nevada - vi ankommer sent til Las Vegas, og kører ned af the strip, for at indlogere os på et af de store hoteller, og vi skal bo på det højeste, nemlig Stratosphere, med ca. 3800 værelser.
motorcykel tur på Route 66
 
 
Hviledag hvor vi oplever Las Vegas
Dag 18 (1 hviledag i Las Vegas)

Denne dag er hviledag, og der er nok at se på i Las Vegas. Vi vil om formiddagen arrangere fælles tur til et af USAs største Outlet centre, hvor et hvert shop-a-holic gen skulle kunne blive mættet. Eftermiddagen og aftenen er fri hvor vi kan anbefale Hotellets pool område eller en tur ned ad the Strip.
 
 
Dag 19

Vi forlader spillebyen med kurs mod Los Angeles, Califonia.
Vi gør et sjovt frokost stop men ellers er kursen sat på LA og udlejeren, hvor det så er tid at tage afsked med motorcyklerne. Og tro os, efter næsten 3 uger og ca. 6000 km., så kommer man til at holde af sin motorcykel. Efter aflevering vil der være arrangeret transfer fra motorcykeludlejeren til hotellet.
Kurs mod LA hvor vi afleverer vores motorcykler
 
 
Vinice Beach LA - Califorinien
Dag 20 (Oplevelsesdag LA)

Vi har sørget for transport og kører til Venice Beach, og de som har lyst kan nu her afslutte ”coast-to-coast” med en tur i vandet. Vi spadserer en tur langs vandet, da der er meget sjovt at kigge på, og går hen til Santa Monica Pier, som er et klassisk sted, og også her hvor skiltet for at Route 66 officielt slutter. Man kan såfremt man ønsker det, og det er bestemt anbefalelsesværdig indtage sin mad på den fantastiske fiskerestaurant på Bubba Gump, som samtidig er en tema restaurant og hyldest til filmen Forest Gump. Vi tager herefter på Hollywood Boulevard, og går en tur på walk of fame, hvor alle stjernerne ligger i fortovet.
 
 
Dag 21

Vi pakker vores bagage og begynder hjemrejsen...
Vinice beach og hollywoos buleward
 
 
 
usa
Dag 22

Ankomst til danmark
 
 
 
 
Enkeltværelses tillæg: $ 1100.- på denne tur - Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller med pool.
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel
• Forsikring på MC
• Morgenmad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder (følgebil)
• Udflugt i Orlando
• Udflugt i San Antonio
• Udflugt i Las Vegas
• Udflugt i Los Angeles
• Udflugt i Orlando
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid nyere Harley Davidson modeller under fabriks garanti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge
• indgange / Udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris”
 
 

På turen kan vælges mellem - Harleys

   
 
 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser