Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
   

Alle ture kan bestilles i bil

 
roadtrip i USA med toppen nede - mustang cabriolet

På MC tur i bil

Alle vores ture kan bestilles i bil hvis man ikke har MC kort og gerne vil med på turen. Så muligheden for at prøve en rigtig amerikaner bil på en af vores MC-ture er lige til - Du skal bare vælge den tur I skal med på og så vælge bil ved bestilling. Man skal gøre sig klart at man er med på et MC roadtrip med alt hvad det kan indebærer.
   
 

Modeller og priser

Som udgangspunkt kan næsten alle biler bestilles til turen - biludlejningsmarked er stort i USA og mulighederne er mange. Prisen i bil er næsten samme som på MC - Der er en chaufør pris og en passager pris lige som hvis man var på MC - Prisen er den samme hvis man vælger en standard bil - ved valg af en specialbil vil der være et tillæg alt efter turens længde og bilmodel- Ved andre modeller aftales nærmere.

Ved bestilling af bil vælges bil som 1 og 2. valg og i "bemærkninger" skrives den ønskede model.

   
 

usa i en Mustang

Det behøver ikke koste så meget...:

.
Vi gør meget for at kunne tilbyde nogen skarpe priser på vores ture. Vi har gjort et stort forarbejde og forhandlet gode aftaler på plads uden fordyrende mellemled. Med godt købmandsskab gennem en årrække er det da også lykkedes at finde de helt rigtige samarbejdspartner og gode priser som også kommer vores kunder til gode - Og vi er stolte af at have Danmarks bedste priser på MC Rejser i USA - Med Garanti.
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser