Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
   

Hvem er vi

 

 

Jan Sørensen

Indehaver

- Jeg har boet og rejst meget i USA, så jeg har et godt kendskab til landet, både hvad kultur, geografi, seværdigheder og generelle forhold angår.

- Igennem årene har jeg krydset USA på MC et utal af gange. Helt konkret har jeg kørt ”Kyst-til-kyst” ikke færre end nitten gange. Desuden kender jeg Route 66, Highway 1, Florida og alle vores andre motorcykelture, som min egen bukselomme.

- Det vil glæde mig at delagtiggøre dig i de mange fantastiske oplevelser, der venter i ”Guds eget land” som er som skabt til motorcykel eventyr.

Venlig hilsen
Jan Sørensen - Indehaver af MC-USA

   
 

MC USA

 

 

 

Dorthe

Marketing Director
Har MC kørekort og kender samtlige ture
Godt kendskab til USA

Dennis

Rejsekonsulet

Dennis har stor erfaring med USA og har selv boet i USA.
Køre til dagligt MC og kender samtlige ture.

Godt kendskab til USA

Dansk motorcykkel guide i USA - Palle Jessen

Svensk guide på motorcykel tur i USA

Jørn

Medhjælper
Kender alle turene og er aAltid glad og hjælpsom.

Godt kendskab til USA

 

Vores vision i MCUSA

… er ganske enkel, nemlig at sikre, at drømmen om en mc-tur i USA ikke forbliver en drøm for ganske almindelige danskere. Vi ønsker at give vores gæster en problemfri tur og en oplevelse for livet. Gennem et indgående kendskab til de enkelte ruter lever vi op til vores motto: Hver dag nye oplevelser.

… er at kunne tilbyde vores rejser til konkurrencedygtige priser. Vi har små faste omkostninger, så de rabatter, vi opnår, kommer også vores gæster til gode i form af gode tilbud på motorcykel ture til USA


… er at skabe gode, sikre og trygge rammer for vores gæster. Vi ønsker at formidle enestående oplevelser, både af køre- og sansemæssig karakter. Desuden lægger vi vægt på at udvide kendskabet til USA generelt, samt at formidle historierne bag de besøgte seværdigheder.

.
 

Ture

 
   

Nyhedsbrev

 
Få de sidste opdateringer og informationer.

Navn
Email
 

 
 

 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser