Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 

KYST TIL KYST - DEN ULTIMATIVE TUR

Turen er en kongetur, den længste tur vi har i programmet, og går som navnet antyder fra øst-til vestkysten. Den giver et stort indblik i USA og dens storhed. Turen er fyldt op med godbidder og håndplukkede oplevelser. Du vil på denne tur opleve både storby, hav, ørken, bjerge, prærie og endeløse veje. Vi skal opleve fantastiske New Orleans, El-paso, San Antonio, og specielt kun på vores kyst til kyst ture oplever du også Las Vegas, den bedste bid af Route 66, Grand Canyon og mange andre oplevelser

- Dette er som beskrevet "Den ultimative tur"


Mc rejser kyst til kyst i USA 2020 Bedste pris Garanti
     
Mc rejser kyst til kyst i USA 2021 Bedste pris Garanti
     
 

ARIZONA - ROUTE 66

Turen er et must for dem som elsker det vilde vest - Eller dig som er en stor fan af natur , Wildlife og storslåede landskaber som kan tage pusten fra selv de mest hårdkogte bikere - Turen snor sig gennem velbevarede wild vest byer og store indianer reservater hvor de vilde mustanger stadig løber frit omkring på prærien. Der er masser af Storslåede naturoplevelser i verdens klasse og lokale guldkorn undervejs. På denne tur gæster vi nogen af de smukkeste nationalparker i verden og når man snakker motorcykel ture i USA kommer man ikke uden om Arizona/ Utah som nok er de mest spændende områder i USA overhovedet. Ud over at vejrbarometeret altid peger på mc, så har staterne nogen af de smukkeste landskaber/scenerier i verden. Vi har valgt at krydre denne tur med det bedste stykke af Route 66, som kan gøre enhver motorcyklist afhængig af USA.


Route 66 & Smukke Arizona 2020 med verdens flotteste scenerier 2020 med bedste pris Garanti
     
Arizona -Sommer 2020 - Specialtur 15 dg. Las Vegas - Denver Colorado i sommerferien - MC tur USA...
     
Route 66 & Smukke Arizona 2021 med verdens flotteste scenerier 2021 med bedste pris Garanti
     
 

HIGHWAY 1 - CALIFORNIA

Highway 1 eller The Pasiffic Costal higway er en af de smukkeste ruter i verden, ruten er højt rangsjerede på internationale sites og på mange internetportaler verden over, desværre er ruten pt. ikke særlig kendt i Danmark.
Turen langs den Californiske kyst med Stillehavet på den ene side er en helt special oplevelse, og der er rigtig mange unikke oplevelser under vejs, som ikke kan opleves andre steder i USA eller i verden for den sags skyld.
Vi er stolte af at være de første i Danmark der udbyder denne tur i sin fulde længde. Vi har naturligvis krydret oplevelsen med nogen håndblukkede guldkorn som vi kender til - På denne tur skal vi b.la. opleve Las Vegas -Dødens dal - San Francisco -Kings Canyen NP -, Sequoias - Yosemite NP- Reed Woods - Lake Tahoe - Det berygtede fængsel Alcatraz - Avis gigantens slot Hearst Castle - Solvang - LA -Hollywood - Santa Monica Pier - Hollywood boulevard - Venice beachog mange andre spændende steder undervejs. Turen er ca. 3600 km lang og der er en del snoede veje på denne tur, som gør den lidt mere køreteknisk udfordrende end de andre ture i vores program - Vi vælger som regel altid de små veje hvis det er muligt på alle vores ture.


MC rejse Highway 1 & California 2020 Bedste pris Garanti
     
MC rejse Highway 1 & California 2021 Bedste pris Garanti
     
 

FLORIDA RUNDT

Florida er en af de mest eftertragtede stater i USA og er bl.a. kendt for sit dejlige vejr og har da heller ikke ufortjent fået tilnavnet "The sunshine state" Ud over en flot rundtur langs Floridas solbeskinnede kyster har vi krydret denne tur med masser af spændende steder og oplevelser undervejs. Ud over at være den mest spændende MC tur i Florida tør vi godt sige at det også er Danmarks billigste bedste motorcykeltur i USA.

Nu med Daytona Bikeweek uden mere betaling (spar kr. 6000.-) Se mere om DAYTONA BIKEWEEK


Mc rejse Florida rundt med Daytona Bikeweek 2020 inkl Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
Mc rejse Florida rundt med Daytona Bike week 2021 - Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
 
Sturgis Ride Out...

Turen Tager sin start ved USA´s mest præsticefyldte MC træf i Sturgis South Dekota, hvor vi har 3 dage inden rejsen går vest over mod USA største Nationalpark YellowStone - Turen er fyldt med storslået natur - Vildlife - Historiske steder og masser af mc kørsel i verdensklasse

Steder vi besøger på denne tur: Sturgis Bike Meet (75års jubilærum i 2015) - Minebyen DeadWood - Bad lands Nationalpark - Black Hills - Mt. Rush More - General Custers Last stand - Big Horn - YellowStone Nationalpark - Bear lake - Rockey Mouintens - Zion Nationalpark - Las Vegas - Hoover Dam - Los Angeles - Hollywood Studios - Venice Beach - Santa Monica peer - Beverly Hills - Hollywood bouleward - Walk of fame.

- Der er meget wildlife undervejs og ud over hvad vi normalt ser på vores ture er der mulighed for, at vi ser Bjørne - Bisson og Vilde Mustanger undervejs.


MC REJSE Rocky Mountains og Sturgis MC træf 2020 80th Anniversary
     
MC REJSE Rocky Mountains, Yellowstone & Sturgis 2021- med bedste pris Garanti
     
 
Sydstaterne - Musik, natur, historie og verdens fedeste mc-veje.


Så bliver det ikke bedre. Vi tager på en fantastisk rejse gennem nogle af USA's allersmukkeste områder, og krydrer turen med verdens mest attraktive mc-veje. Oveni får du historie, kultur og musik til den store guldmedalje.

Vi kører gennem syv stater, nemlig Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Georgia og Florida. Vi oplever bl.a. New Orleans, Memphis og Nashville, så rent musikalsk er der både jazz, rock og country & western på programmet.

Det er dog ikke kun musikken, der lokker på vores Sydstatstur, men muligheden for at opleve et Amerika, der byder på fantastiske landskaber, spændende cajun food og ikoniske highways, der gør kørsel på motorcykel til en hel særlig oplevelse. Fx kører vi på USA’s smukkeste highway, The Blue Ridge Parkway eller hvad med ”Tail of the Dragon” og Great Smoky Mountains…

…Ville det ikke være ærgerligt at skulle blive hjemme ?


Sydstaterne MC rejse - Danmarks bedst pris 2020
     
Sydstaterne MC rejse - Danmarks bedst pris 2021
     
 

På turen kan der vælges mellem Harleys

   

Inspirationsmøder...

Nyhedsbrev

Hør mere om vores spændende ture

Få de sidste opdateringer og informationer omkring vores rejser direkte i til din indbox.
Navn
Email
 

09-02-2020

INSPIRATIONSMØDE JYLLAND
(Tilmelding nødvendigt)

16-02-2020

INSPIRATIONSMØDE SJÆLLAND
(Tilmelding nødvendigt)

13-06-2020


MC Sommerfest v MC USA i 2020.

   
 
 
 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser